Άγιοι Βασίληδες, μάγοι, χορωδίες, ξωτικά, πυροτεχνήματα, και ένα μεγάλο, λαμπρό αστέρι, ήταν μόνο μερικά από τα απίθανα happenings, που έλαβαν χώρα, στο πλαίσιο των εντυπωσιακών εγκαινίων Αστερόκοσμος 2017!

Ξεκινώντας από τις 17:00 το απόγευμα, ο Δήμαρχος των Ξωτικών υποδεχόταν τους Αστερο-επισκέπτες, στην είσοδο του Αστερόκοσμου, απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ.!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 ξωτικά

Μικροί και μεγάλοι, έκαναν ουρά, για να προμηθευτούν το εισιτήριό τους, και να συμμετέχουν στο σχηματισμό του μεγαλύτερου αστεριού από ανθρώπους!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 εισιτήρια

Χίλιες στολές Άγιου Βασίλη, και άλλα τόσα φωτεινά λαμπάκια, μοιράστηκαν σε όλους όσους πήραν μέρος στο Event του αστεριού Αστερόκοσμος 2017!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 αστέρι

Η είσοδος του Αστερόκοσμου, πλημμύρισε από χρώμα, φως, και μουσική, καθώς μικροί και μεγάλοι Άγιοι Βασίληδες, χόρευαν, τραγουδούσαν, και διασκέδαζαν με την ψυχή τους, υπό τη διεύθυνση του Δημάρχου των ξωτικών!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 αστέρι άη βασίλης

Στη συνέχεια, η δράση μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Αστερόκοσμου, όπου ακροβάτες διασκέδασαν το ενθουσιώδες κοινό, με ένα πρόγραμμα, άκρως συναρπαστικό, πάνω στα σκοινιά…

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 ακροβάτες

Ενώ, η ομάδα Paranue, ξεσήκωσε τα πλήθη, υπό τους ήχους κρουστών, και σε αφρομπραζίλιαν ρυθμούς, απ’ άκρη σ ’άκρη του Χριστουγεννιάτικού μας χωριού!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 Paranue

Εντωμεταξύ, και ενώ είχε φτάσει το βράδυ, κάτι μαγικό, είχε αρχίσει να συμβαίνει, στον Αστερόκοσμο…

Ο μάγος Van Dane, από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ανέβηκε στη σκηνή, και έκανε, μεγάλους και παιδιά, να αναρωτιούνται, αν αυτά που βλέπουν, είναι όντως, αληθινά!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 μάγος Van Dane

Η χορωδία Νικόπολις, γέμισε την ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, και μύησε τους παρευρισκόμενους, στο πνεύμα των γιορτών…

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 χορωδία νικόπολις

Ενώ, το Show με τα Πυροτεχνήματα, έκλεισε τη βραδιά, με μια λαμπρή νότα!

εγκαίνια αστερόκοσμος 2017 πυροτεχνήματα

Ο Αστερόκοσμος, φέτος, διοργανώνεται, εξολοκλήρου, εντός των περιπτέρων 13, 14 και 15 της Δ.Ε.Θ., για πλήρη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα!

Η είσοδος των 7€ σας εξασφαλίζει απεριόριστο παιχνίδι στα παιχνίδια του Χριστουγεννιάτικου χωριού μας, καθώς και στα 2 παγοδρόμιά του, ενώ απεριόριστη είναι και η συμμετοχή σας στα διάφορα εργαστήρια, και Happenings, του Αστερόκοσμου!

Σας περιμένουμε, για άλλη μια χρονιά, για να περάσουμε, τα Χριστούγεννα στην πόλη, μα-γευ-τι-κά!