Τα Ξωτικόσπιτα του Αστερόκοσμου

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΆΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

 

Ο Άγιος Βασίλης, έχει το δικό του σπίτι, στον Αστερόκοσμο! Κάθεται αναπαυτικά στη μεγάλη του πολυθρόνα, μπροστά από το τζάκι, και συζητά, αλλά και φωτογραφίζεται, μαζί με όσους λιλιπούτειους επισκέπτες το επιθυμούν!

Πριν την είσοδό τους, όμως, στο σπιτάκι, ο σκανδαλιάρης βοηθός του, τους βοηθά να ετοιμάσουν το δικό τους γράμμα στον Άγιο, για τη φετινή χρονιά, με κάθε επισημότητα!

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΆΗ ΒΑΣΙΛΗ

 

Ο Άγιος Βασίλης, άλλαξε τρόπο ζωής, αλλά και διατροφής! Προσέλαβε, λοιπόν, ένα προσωπικό σεφ, ο οποίος και του διαμόρφωσε ένα απίθανο μενού, υγιεινής διατροφής, το οποίο και μοιράζεται, κατ’ αποκλειστικότητα, μαζί μας!

Το μενού αυτό αλλάζει καθημερινά, και περιλαμβάνει γλυκές, αλλά και αλμυρές, γεύσεις. Κάθε μέρα, θα αναρτούμε τις διάφορες συνταγές του σεφ μας, στη σελίδα μας στο Facebook, για να μπορέσετε να τις απολαύσετε και στο σπίτι!

ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

 

Ένα σπιτάκι, που δε μοιάζει με τα άλλα – ένα σπιτάκι πολυμορφικό, που, ανά μία, ή δύο μέρες, αλλάζει αντικείμενο! Στο χώρο του φιλοξενούνται ειδικές δράσεις-εργαστήρια, όπως ζωγραφική, δημιουργία χειροτεχνιών, αλλά και άλλων κατασκευών!

Αναζητήστε το θέμα της κάθε ημέρας, στη σελίδα μας στο Facebook!

ΤΟ ΡΑΦΤΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ!

 

Μεταμορφωθείτε, για λίγο, σε ξωτικά, και δημιουργήστε τα δικά σας, Χριστουγεννιάτικα, αξεσουάρ, ντύστε με όμορφα ρούχα τις αγαπημένες σας κούκλες, ή και φτιάξτε τις δικές σας, υφασμάτινες, κούκλες!

ΞΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑ

 

Το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Παπιγιόν

Τι δουλειά, έχουν τα παπιγιόν, στον Αστερόκοσμο;! Ο ΚορνήλιοςΔώρος, θα σας αποκαλύψει το λόγο, εγκαινιάζοντας, μάλιστα, το ομώνυμο, εργαστήριο Παπιγιόν, στο πλαίσιο μιας ξεκαρδιστικής παράστασης, διάρκειας 30 λεπτών!

Διεύθυνση: Εγνατίας 154, ΤΚ 54636, ΔΕΘ HELEXPO

Τηλέφωνο: 2310 476770-1

 

Διοργάνωση Magic Park

* Η διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολόγηση των προϊόντων εστίασης